BATMAN / BEŞİRİ - Danalı İlkokulu

May

Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında Nisan ayında yapılan Bu Nedir? etkinliiği ve Grafiti çalışması.

Nis

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMINI ÖĞRETMEN, ÖĞRENCİ VE VELİLERİMİZİN KATILIMIYLA KUTLADIK

Mrt

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ KAPSAMINDA İLKOKUL VE OKUL ÖNCESİ KADEMESİNDE ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZ PROJE KAPSAMINDA ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLERİ ETKİNLİKLERİ GERÇEKLEŞTİRDİ.

ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZLE  BİRLİKTE BATMAN KİTAP FUARINDAYDIK.

May

Kadem derneğinin köy okullarına bilim sınıfı yapma projesi kapsamında okulumuzda yapılan bilm sınıfının açılışını öğrenci, öğretmen ve dernek üyeleriyle gerçekleştirdik.

Mrt

Sosyal destekler ve kamuya erişim konusunda kadın velilerimize yönelik KADEM (Kadın ve Demokrasi derneği) tarafından bilgilendirme yapıldı. Bilgilendirmenin ardından öğrencilerimize yüz boyama etkinliği ve çeşitli hediyeleri için derneğe teşekür ederiz.